BS 8628:2022 godkendelse af Blue Ocean UV-D Robot

UVD-Robot lever op til ny BS 8628:2022 desinfektions standard 

Holm & Halby forhandler “Blue Ocean Robotics” autonome UV-desinfektionsrobotter. Blue Ocean har for nylig lanceret en tilpasset pharma/clean-room version af robotten, som kan opleves i vores showroom.

Desinfektion med ultraviolet lys er et velkendt supplement til manuelle desinfektionsmetoder og er en effektiv måde at reducere biobyrden på overflader i forskellige miljøer. Den europæiske desinfektionsstandardkomité CEN har udgivet en standard, der dækker kravene og metodologien for testning af den germicidale effektivitet af UV-enheder, nemlig BS 8628:2022.

UVD Robotten er blevet testet i henhold til denne standard af det akkrediterede laboratorium Dansk Teknologisk Institut og har opnået overensstemmelse med standarden for kategorien menneskers sundhed.

Du kan se hele rapporten her

Vi har erfaring med UVD i Pharma
Du kan se og afprøve den helt nye tilpassede pharma/clean-room version i vores showroom. Robotten er allerede i brug i Danmark, så der er opnået erfaring med desinfektion og dokumentation i farmaceutisk produktion.

Kontakt os 
For mere information om UVD-robotten og for at arrangere et besøg i vores showroom, er du velkommen til at kontakte vores produktspecialist eller læse mere her

Holm & halby, Produktspecialist Brian Slovic-Petersen på mail bsp@holm-halby.dk eller tlf. 43269407