Ny Direktør tiltræder hos Mikrolab Aarhus

Mikrolab Aarhus er glade for at kunne annoncere, at René Trinderup pr. 1. oktober 2024 tiltræder som ny administrerende direktør. René Trinderup, der har mere end 20 års erfaring inden for salg og salgsledelse, herunder de seneste fem år som salgschef hos Mikrolab Aarhus, overtager posten efter Pia Laursen, der har været virksomhedens direktør i de seneste 10 år. Pia Laursen fortsætter i virksomheden som både CFO og bestyrelsesformand og forbliver eneejer af firmaet.

René Trinderup har spillet en afgørende rolle i udviklingen af virksomhedens salgsstrategier, hvilket har resulteret i markant vækst og øget markedsandel. Hans erfaring og dybe kendskab til virksomheden og laboratoriebranchen gør ham særdeles velegnet til at lede Mikrolab Aarhus ind i næste fase af vækst og innovation.

“Jeg er stolt og beæret over at få muligheden for at lede Mikrolab Aarhus som administrerende direktør,” udtaler René Trinderup. “De seneste fem år har været en spændende tid, hvor jeg har set virksomheden udvikle sig positivt sammen med de nu mere end 20 ansatte. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med teamet for at drive virksomheden videre mod nye mål.”

“Det har været en stor fornøjelse at lede Mikrolab Aarhus som administrerende direktør i de sidste 10 år, og jeg er utrolig stolt af, hvad vi har opnået sammen,” siger Pia Laursen. “Jeg ser frem til at fortsætte mit engagement i virksomheden i min nye rolle som CFO og bestyrelsesformand. Jeg er overbevist om, at René Trinderup er den rette til at føre Mikrolab Aarhus ind i fremtiden, og jeg glæder mig til vores fortsatte samarbejde.”

Bestyrelsen og hele virksomheden takker Pia Laursen for hendes dedikation og ser frem til en spændende fremtid under René Trinderups ledelse.